top of page

Opettaja

annikaaro.jpg
ANNI KAARO

Hei, Olen Anni Kaaro, neljäkymppinen pitkän linjan hevosalan moniottelija. Olen opettanut ja valmentanut eritasoisia ratsukoita pitkälti yli 20 vuotta niin koulu- kuin esteratsastuksessakin. Nykyään päätyöni on ratsastuksenopettamisen lisäksi hevosten kengittäminen.

 

Ratsastuksenohjaajaksi olen valmistunut Ypäjän Hevosopistolta vuonna 2004, olen kilpaillut vuosina 1995-2008 kansallisella tasolla lähinnä kouluratsastuksessa vaativa B-luokkia, mutta mahtuu kilpailuhistoriaan myös vaativa A-tasoinen startti, suomenhevosten kenttä-SM:t  sekä startteja  aluetasolta 110 cm luokista.

 

Ratsastuksenopettajana olen  reilu, mutta myös ajoittain vaativa niin hevosia kuin ratsastajiakin kohtaan. Ratsastuksen opettaminen on minulle intohimo. Mitä paremmin me ratsastamme, sitä paremmin hevoset voivat ja sitä tyytyväisempiä hevosia me näemme.

 

Tavoitteena on opettaa ratsastajia ymmärtämään hevosta kokonaisuutena, sitä että hevonen on elävä olento, pakoeläin ja se määrittelee paljon, miten ja miksi hevonen joissakin tilanteissa toimii. Mitä paremmin me ymmärrämme hevosten käyttäytymistä, sitä vähemmän tulee yllättäviä tilanteita ja siten voimme lisätä turvallisuutta.

 

Toivon voivani omalla opetustavallani tuoda oppilaiden työkalupakkiin konkreettisia välineitä matkalla  paremmaksi ratsastajaksi. Selkeät ohjeet, hevoskohtaiset vinkit, erilaisten oppijoiden tunnistaminen oppilaista ja monipuoliset tehtävät luovat pohjan tehokkailla ratsastustunneille.

Tavoitat minut parhaiten puhelimitse numerosta 0452302730, ota rohkeasti yhteyttä :) !

 

bottom of page